top of page

Voor vloerisolatie bent u bij Chapewerken De Flo op het juiste adres 

PUR spuitisolatie, isolatiemortel en akoestische isolatie. Chapewerken De Flo staat u met raad en daad bij over de juiste vloerisolatie. Contacteer vandaag nog snel Chapewerken De Flo.

PUR spuitisolatie, Chapewerken De Flo - Roeselare

PUR heeft een uitstekende isolatiewaarde en helpt uw energiefacturen te doen dalen. Een ander voordeel is dat deze techniek heel snel kan uitgevoerd worden, zonder kwaliteit te verliezen. Ontdek hieronder nog meer voordelen gespoten PUR

img_35.jpg

Isolatiechape heeft verscheidene voordelen, zowel op thermisch als akoestisch vlak. Verder is het ook heel erg economisch en ecologisch. De belangrijkste toepassing van isolatiemortel wordt teruggevonden op verdiepingen van gebouwen: appartementen, kantoren, rusthuizen, ...

Akoestische isolatie, Chapewerken De Flo - Roeselare

Voor akoestische isolatie maken we vooral gebruik van isolatiemortel. De combinatie van EPS-korreltjes met poreus cement maakt dat isolatiemortel contactgeluiden van bijvoorbeeld stappen of stoelen uitstekend dempt.

Meer informatie nodig over isolatie?

Chapewerken De Flo zal u bijstaan en raad geven zodat u steeds de juiste keuze kan maken.
U wenst meer informatie over de chapes die we gebruiken? En woont u in de omgeving van Roeselare? Contacteer dan meteen Chapewerken De Flo.

bottom of page